Trainingen

Learning on the job

Trainingen

Nadat een BI project is opgeleverd, is er vaak nog een opleidingsvraagstuk. De in beheername moet worden ingeregeld en hiervoor moeten mensen worden opgeleid. BI Chemistry helpt organisaties bij opleidingen van de gehele Microsoft BI Stack door het geven van trainingen, zowel individueel als voor groepen.

Methoden en technieken
Ieder BI traject is uniek. BI Chemistry heeft ervaring met diverse methoden en technieken uit de wereld van data en analytics. Wij trainen op een manier die het beste bij jouw organisatie past, zodat je zelf in staat bent om in het BI traject mee te draaien.

Data visualisatie
Velen zweren bij Excel-lijsten met data, maar je krijgt pas echt inzicht als je data visualiseert. Door bij de calculaties en KPI’s de juiste visualisaties te kiezen, haal je het maximale aan stuurinformatie uit je BI applicatie.

Data modelleren
Op het moment dat verschillende databronnen samenkomen, is het verstandig deze op te slaan in een datamodel. In de BI wereld zijn de meest voorkomende datamodellen: Kimball, Datavault en Inmon. Wij bieden passende trainingen aan voor deze modellen.

Tooling
BI Chemistry helpt jou met alle Microsoft Data & Analytics tooling. Wij geven trainingen voor zowel tools (zoals SQL Server, Azure of Power BI) als bijbehorende codetalen (T-SQL en DAX).

Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden? Op zoek naar een training op maat?
Neem even contact op met BI Chemistry.

Neem contact op