Cloud

Upcoming

Cloud

Data, analytics en de cloud zijn een gouden combinatie. Een data (ETL) verwerking bijvoorbeeld, vereist 's nachts een heel andere capaciteit dan wanneer de inzichten door eindgebruikers in de organisatie worden geconsumeerd.

In de Cloud kan alles tot in de puntjes geautomatiseerd worden geschaald op capaciteitsvraag, zonder je druk te hoeven maken over onderhoud en beschikbaarheid.

BI Chemistry is gespecialiseerd in Microsoft Azure. Bij de configuratie van cloud services wordt altijd rekening gehouden met capaciteit, schaalbaarheid en het bijbehorende prijskaartje.

Flexibel
Experimenteren, starten en stoppen met een Cloud service wanneer je maar wilt. Dat maakt je als organisatie enorm flexibel.

Efficiënt
Cloud services worden ingesteld op functionaliteit- en capaciteitsvraag. Daardoor wordt er niet snel teveel gebruikt (of teveel betaald).

Maatwerk
Cloud services zijn er in honderden soorten. Door de juiste services te kiezen, ontstaat er bij ieder project een specifieke en optimale samenstelling.

Schaalbaar
Starten met weinig capaciteit en eindigen met een rekenkracht die een bovengemiddeld serverpark overstijgt. Het kan met services in de cloud.

Contact
Wil je meer weten over cloudoplossingen van het Microsoft Azure Data Platform? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?
We kunnen altijd iets demonstreren of een kleine ‘proof of concept’ opzetten. Neem even contact met ons op.

Neem contact op