Expertise

Organisatie sturen met data

Consultancy

Het begint met een adviesvraag. Daarna volgt de uitwerking en het rolt vaak door naar een ontwikkeltraject. Het volledige BI consultancy traject is bij BI Chemistry in goede handen.

Vertel me meer
Een vliegende start met analyse

Ontwikkeling

De ontwikkeling van een datawarehouse start met een gedegen analyse. De uitgangspunten zijn de behoefte van de business en nauwkeurige calculaties.

Lees verder
Kennis vermenigvuldigen door te trainen

Trainingen

BI opleidingsvraagstuk? BI Chemistry helpt organisaties bij opleidingen van de gehele Microsoft BI Stack door het geven van trainingen, zowel individueel als voor groepen.

Bekijk de mogelijkheden
Meer dan alleen opslag

Cloud

Microsoft Azure Cloud is opkomend en steeds meer bedrijven verplaatsen of starten hun BI applicatie in de cloud. BI Chemistry heeft sinds het begin van het Azure Data Platform gewerkt met diverse tools en daardoor gaat de hulp bij diverse data vraagstukken verder dan alleen opslag in de cloud.

Meer over de cloud
Meer informatie over de diensten?

BI Chemistry biedt een compleet dienstenpakket aan. Van consultancy tot het volledig beheren en inregelen van BI oplossingen. Op deze pagina wordt het aanbod van de meest gevraagde en aangeboden diensten getoond. Bent u op zoek naar meer informatie over een betreffende expertise? Of staat de dienstverlening die u zoekt er niet tussen? Neem dan even contact met BI Chemistry op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op